Mållös tillställning på Grimsta IP

Likaläge efter 90 minuter.

Goda chanser åt båda håll.
Men bortamötet med Brommapojkarna slutade i ett mållöst kryss.

Drygt 900 blåvita hade tagit sig till Grimsta IP och stod för en mäktig ljudkuliss när domaren blåste igång matchen.

Genast var det vi som tog kommando och var tydliga spelförare i matchen.
Men chanserna uteblev och efter 20 minuter hade Brommapojkarna kommit in i matchen.
Halvlekens bästa stod vi för, men efter en hörna fick Johan Bångsbo ett ypperligt läge att spräcka målnollan när han nådde högst på en hörna. Nicken dock rätt i gapet på BP-målvakten.

I den andra halvleken tog vi åter kommandot och förde spelet. Men BP var giftiga i sina omställningar och fick ett par bra lägen när vi slarvade på mittfältet.

Den andra halvlekens bästa chans signerades Eman Markovic, som snappade upp en passning i Brommapojkarnas straffområde, friläget avslutades dock utanför.
Även Linus Carlstrand kom nära och blev fri i straffområdet efter ett inlägg, men avslutet strax över.

0–0 slutade alltså matchen, ett relativt rättvist resultat sett till matchbilden.