En övertygande seger

Fredagens träningsmatch mot Landskrona BoIS slutade med en 4-0 seger.

Fredagens träningsmatch inleddes i ett högt tempo med två lag som hade ambitionen att gå framåt och skapa chanser. Och det första laget som skulle förvalta sina chanser, det blev vi.

Efter tolv minuters spel kom ledningsmålet. Simon Thern visade prov på riktig kyla när han höll i bollen innanför straffområdet innan han hittade en fristående Alhassan Yusuf. Inga misstag i avslutningsmomentet, ledning 1-0.

35 minuter in i första halvleken kom läget för att utöka ledningen till 2-0. Återigen stod Simon bakom upprullningen som ledde fram till både ett och två lägen, dock utan utdelning.

Efter 42 minuter fick just Simon avsluta halvleken med sitt första mål i den blåvita tröjan. Detta efter att ha placerat in 2-0 målet säkert bakom bortalagets målvakt.

Efter en timmes spel kom Kevin Yakob in i matchen istället för Tobias Sana. Ett byte som fick effekt direkt. Endast minuter efter inhoppet gav Kevin Blåvitt ledningen med 3-0 efter ett distinkt avslut i första krysset. Målet var även Kevins första i de blåvita färgerna.

Matchen fick sig en tvåmålsskytt under slutminuterna. Kevin placerade säkert in slutresultatet 4-0. En övertygande seger på Valhalla IP.