Bortareseinfo AIK

Måndag 30 oktober spelar IFK Göteborg mot AIK borta på Friends Arena klockan 19.00. Ni som åker dit hittar praktisk information här.

Arena/Bortasektion

AIK spelar som vanligt på Friends Arena i Solna. Vägbeskrivning hittar ni här. Karta hittar ni här.

Nytt för i år är att bortasektionen är placerad på nedre etage istället för etage 3. Vi är tilldelade sektion 105 och platserna säljs onumrerat. Vill ni sitta så försök att hålla er ut mot kanterna. Bortasektionen nås via Gate 1.

På bortasektionen är det flippstolar men de är inte avsedda att stå på. Ev skador på stolar på bortasektionen får IFK Göteborg betala för. Det är ett kastnät framför bortasektionen.

Biljetter

Förköp rekommenderas alltid. Det är både billigare och ni slipper att köa vid biljettlucka. Biljetter köper ni här. Priser (inkl serviceavgifter):

Förköp          Biljettkassa
Vuxen:          149kr             170kr
Student:        129kr             150kr

Kiosker/Service

Kioskerna är öppna före, under och efter match. Det är normalt kioskutbud och både kort- och kontantbetalning accepteras.

Samling före match

Änglarna har bokat The Temple Bar vid Kornhamnstorg i Gamla Stan som vanligt. De hälsar oss välkomna från 13.00. Det kommer att sättas in 3-4 st bussar som kör våra supportrar från samlingen till arenan. Även här får vi stå för ev kostnader vid skadegörelse.

Parkering

Parkering hänvisas till Arenastaden eller Mall of Scandinavia. Bussar och minibussar som vill parkera i anslutning till bortasektionen vänligen kontakta SLO på christopher.lindahl@ifkgoteborg.seeller 031-703 73 37 senast matchdag kl.12

Res med Änglarna

Supporterklubben Änglarna styr resa i vanlig ordning. Det är årets sista bortamatch och vi hoppas givetvis på ett stort bortafölje och att många anmäler sig till Änglarnas resa.

Priser:
Medlem: 499 kr.
Icke medlem: 599 kr.

Övrig information om resan hittar ni här.

Övrigt

Christopher Lindahl är i tjänst och behjälplig på plats. Vid frågor kan ni ringa på 031-703 73 37.

På AIK:s hemsida finns det bra med information om man vill läsa ännu mer, det hittar ni här.