Sonny Carlsson får ny roll

Efter nästan 20 år som konsulent/sportchef ungdom i IFK Göteborg väntar en ny roll. Sonny Carlsson blir sportchef för hallverksamheten i Prioritet Serneke Arena.

Under namnet Göteborgs Idrott– och eventbolag AB driver IFK Göteborg och Eurotravel Sports (Escape Travel) gemensamt hela verksamheten i inomhushallen i Prioritet Serneke Arena.
– Det handlar om cuper, camper, öppna träningar, Europa Akademi, lägerverksamhet, evenemang – stora som små och så vidare. Just nu har vi SVFF med 70 landslagstjejer i F15 som är här, men vi erbjuder konferensmöjligheter för företag som vill kombinera en halvdag eller heldagskonferens med friskvård, säger Sonny Carlsson som är personen vilken ska hålla ihop allting.

Sonny, som kom till IFK Göteborg 1998, övergår från en tjänst som ungdomskonsulent/sportchef ungdom i föreningen till att bli sportchef i det nya bolaget.
– En oerhört spännande uppgift. Prioritet Serneke Arena är den modernaste arenan i Norden i sitt slag och har alla faciliteter som krävs, en oerhört inspirerande arbetsplats.

Mer information:

Bokning Prioritet Serneke Arena
marcus.holmqvist@eurotravelsports.se
0760-32 47 19

Övriga frågor Prioritet Serneke Arena
sonny.carlsson@ifkgoteborg.se
0761-15 81 31

www.eurotravelsports.se