Tung förlust för U21

En riktig höstkväll på Kamratgården slutade dessvärre i förlust när Varberg kom på besök.
– Vi kommer inte upp i samma nivå, säger Hannes Stiller.

En tapper skara supportrar var på plats när U21 tog emot Varbergs Bois på ett Kamratgården, som klätt sig i höstskrud.

Första halvlek blev en relativt jämn sådan. Varberg tog ledningen efter 32 minuters spel när en av deras spelare lyckades komma i friläge från halva plan.

Vi hämtar igen bara fem minuter senare och kvitterar genom Anton Koruchkin som nickar in bollen på ett inlägg.

Kvitteringen blir dessvärre inte långvarig då Varberg precis före halvtidsvila får in ett mål via ett distansskott: 1–2.

I andra halvlek lyckas vi inte komma upp i tillräcklig nivå och matchen blir Varbergs att styra. De får in ytterligare två mål och punkterar matchen till 4–1.

– Vi kommer inte upp i samma nivå när vi kommer ut till den andra halvleken. I samband med att Varberg lyckas göra både 3–1 och 4–1 får vi än svårare att hämta oss, säger Hannes Stiller.

Vi tappar ledningen i tabellen och ligger nu två poäng bakom just Varberg.
En match återstår i grundserien – mot Norrby om en vecka, därefter väntar slutspel.

Så startade vi (4–2–3–1)
Pontus Dahlberg – Felix Eriksson, Tim van Assema, Hampus Heed, Alai Ghasem – Abundance Salaou (ut 70 min), Yaqub Finey – Erik Sorga, Alfons Nygaard, Anton Kurochkin (ut 70 min) – Saidu Salisu.

Inbytta avbytare: Johannes Selvén (in 70 min), Mohib Khalaf (in 70 min)

Till tabellen i U21-Allsvenskan Mellersta!