Nu släpper vi årskorten

Nu har vi släppt årskorten för 2018. Vad sägs om en tidig julklapp? Till dig – eller någon annan du bryr dig om.

Befintliga årskortsinnehavare har fått all årskortsinformation inför nästa säsong. Nu är det dags för dig som inte haft årskort under säsongen 2017, men som vill bli årskortsinnehavare 2018. Eller för dig som vill ge bort den perfekta julklappen till någon närstående ängel.

Årskortstips

Upp till 15 år
Young Fellows är vårt populära läktarkoncept för tjejer och killar i åldern 9–15 år. Här samlas föreningens framtid i en föräldrafri miljö med fokus på god supporterkultur. Inte undra på att sektionen är väldigt populär. Ett årskort kostar 800 kronor och köps via vårt kansli eller i Blåvittshopen. Läs mer här.

För familjen
Med årskort på familjeläktaren kan du och din familj skapa många roliga minnen tillsammans. Här samlas familjer med barn i åldern 5 till 15 år. Vi arrangerar uppskattade barnaktiviteter och lejonet Leo är alltid på plats och busar. Läs mer om våra familjekort här.

Kommandobryggan
Med ett årskort på Kommandobryggan tar du plats i hjärtat av Gamla Ullevi. Här förväntas du sjunga och delta i tifo-arrangemangen. I utbyte får du en unik gemenskap och stämning. Rekommenderad åldersgräns är 15 år. För ungdomar kostar årskortet 1200 kronor. Vuxen, över 18 år, betalar 1 900 kronor.

Våra koncept och priser
För aktuella priser och sektioner, klicka här.

Så här köper du ditt årskort
Om du haft årskort under 2017 finns ditt årskort förbokat och ligger reserverat fram till och med 15/12. Logga in här och följ sedan anvisningarna för att förnya din/dina årskortsplats/platser.

För dig som inte haft årskort 2017 – klicka här för att köpa årskort till säsongen 2018.

Det går också bra att köpa årskort i Blåvittshopen. Öppettider är vardagar 10-18 och lördagar 11-15.

Delbetalning
Du kan välja att delbetala ditt årskort via Klarna eller IFK Göteborg MasterCard. Läs mer här.

Kontakta oss
Om du har frågor kring årskort, kontakta gärna IFK Göteborgs kansli på arskort@ifkgoteborg.se eller 031-703 73 00.

Välkommen till en ny säsong på Gamla Ullevi!