Tung derbyförlust för U21

2–6 mot Gais var ingen bra dag på jobbet i U21-serien.
– Idag är vi såklart inte nöjda med vår prestation. Vi behöver göra det mesta bättre än vad vi gör idag, säger tränare William Strömberg.

Under tisdagseftermiddagen mötte vi Gais på Valhalla i årets andra U21-match. Vi tog ledningen redan i minut åtta efter frisparksmål av Filip Ambroz. Motståndarna kvitterade efter ytterligare åtta minuter och strax därefter kom även ett reduceringsmål från de grönsvarta.

Nyligen A-lagskontrakterade Oscar Vilhelmsson kvitterade i 40:e minuten och vi gick till halvtidsvila med ställningen 2–2.

Efter två snabba mål av motståndarlaget i inledningen av andra halvlek blev försprånget allt för stort. Målen rann i väg och det blev storförlust på Valhalla: 2–6.

– Förhoppningsvis kan vi lära oss av det sura och se till att visa oss från en bättre sida så snart som möjligt, säger William Strömberg.

Nästa vecka står Öis för motståndet och då har vi själva sändningsrättigheterna. Mötet planeras att visas på BlåvittPlay.