Om Eventet

Lördagen den 1 november ska vi samlas för att manifestera kärleken till IFK Göteborg och det kamratskap som omger vår förening. Vi ska göra det genom att skapa ett storslaget läktarstöd med sång och tifo och bjuda varandra på ett sista magiskt ögonblick från säsongen att bära med oss i vinteruppehållet. Vi ska även skapa förutsättningar för framtida läktarfester genom att sätta insamlingsrekord till Tifofonden.

För de som önskar inleds dagen med brunch och avslutas med spelarmingel och intervjuer i 12:ans lounge. Däremellan kokar Gamla Ullevi en sista gång säsongen 2014.

Det är dags för årets sista hemmamatch. Välkomna till Gamla Ullevi!

Platsbytarservice och rabatterade biljetter för årskortsinnehavare

Alla årskortsinnehavare erbjuds att byta plats och köpa till rabatterade biljetter för att kunna dra med sig ännu fler blåvita kamrater till årets sista hemmamatch.

Läs mer om erbjudandet här

För er som har årskort på Kommandobryggan och nedre ståplats finns också möjligheten att köpa till biljetter för ett rabatterat pris.

Läs mer här

Biljetter

Årets sista hemmamatch 2013 lockade 10 119 åskådare. Då stod IFK Norrköping för motståndet i en match som slutade 2-0 till Blåvitt. Vi siktar givetvis på att slå den publiksiffran. Var med och bidra till ett kokande och välfyllt Gamla Ullevi i årets sista hemmamatch. Köp förköp idag och sprid ordet - alla till årets sista hemmamatch!

Antal sålda biljetter

8045

10119

Köp biljetter

Brunch
10:00

Ullevi Lounge

Ladda upp inför årets sista hemmamatch på bästa möjliga sätt. Med start 10.00 dukar vi upp en brunchbuffé på Ullevi Lounge (den stora) som avnjuts till intervjuer med supportrar och legendarer. Uppladdningen kommer även att direktsändas gratis över nätet för de som inte kan närvara. 

Pris 195 kronor för vuxen och 125 kronor för barn under 15 år. Antalet platser på brunchen är begränsade. Först till kvarnprincipen gäller.

Brunchbuffén består av:

* Soya & sesambakad lax med guacamole
* Sotad kyckling med cajunmajonnäs
* Grillad ostfylld tortilla
* Chorizo med klyftpotatis
* Fetaostgratinerade rödbetor
* Couscoussallad med mozzarela & grillade grönsaker
* Husets foccaccia med Philadelfiaost
* Pannkakor med rårörda hallon & grädde
* Smoothie
* Kaffe & lättdryck

Boka din biljett här

After game
15:00

12:ans lounge

Efter matchen med start 15.00 öppnar vi upp 12:ans lounge på Gamla Ullevi för nedvarvning och eftersnack blåvita kamrater emellan. Vid cirka 16.00 ansluter spelare och ledare för intervjuer.

Pris 80 kr inklusive 1st öl/vin/läsk och en korv med bröd. Åldersgräns 18 år. Antalet platser är begränsade. Först till kvarnprincipen gäller.

Boka din biljett här